Referenties bedrijven


Rabobank Utrechtse Heuvelrug

 
Om onze professionaliteit en kwaliteit van de afdeling Control te benadrukken wilden wij al onze controllers een gepersonaliseerde schrijfmap van Welmer geven. Welmer heeft op korte termijn onze wens in vervulling laten gaan en iedere controller is erg content met zijn/haar map.
Kernwaarden waar wij zelf voor staan (hoge kwaliteit, goede relatie en initiatief), vinden wij ook terug bij Welmer.
 
Floor van der VlistBP
 
Ik ontmoette Welmer op een beurs, het toeval wilde dat ik al een tijdje op zoek was naar een portemonnee zonder kleingeldvak iets wat je bijna nergens kunt vinden. Welmer nam de uitdaging aan en leverde binnen de kortste keren het gewenste product tegen een zeer concurrerende prijs.
 
Ook op mijn vraag om voor BP een voorstel te maken voor diverse producten werd adequaat en professioneel gereageerd en binnen zeer korte tijd werden de diverse producten keurig voorzien van ons bedrijfslogo geleverd.
 
De flexibiliteit evenals kwaliteit en de drive om samen met de klant het beste en mooiste product te maken geeft dat Welmer een zeer gewaardeerde leverancier van ons bedrijf is geworden.
 
Jaap MensingaI-PAS
 
"Welmer provided us with professional leather promotional products, fully customized! We are very satisfied with the outcome of the design process in which our company logo played a key role. Keep it up!" Top Qualities: Great Results, Good Value, On Time
 
Jeroen Sakkers
 
 
 
Douwe Egberts (onderdeel van Sara Lee Corporation)
 
Als één van de eerste afnemers van Welmer zijn producten volg ik nauwlettend zijn ontwikkeling, vanaf het moment dat hij zich als zelfstandige ging profileren in deze branche had ik vertrouwen in het slagen van zijn onderneming.
Afspraak is afspraak, uitstekende kwaliteit tegen de juiste prijs en gedegen advies zijn de grondslagen van zijn bedrijf.
 
Frans Peters
 
 
 
RGG Licht&Design
 
Via een bevriende zakenrelatie ben ik in contact gekomen met Welmer. Heb hem uitgenodigd en zijn verhaal laten doen. Ik was meteen verk(n)ocht aan zijn productlijn.
 
Vanaf het eerste moment zie je dat je te maken hebt met een ondernemer. Hij zegt zaken toe en komt het ook echt na!
 
Wij als lichtadviseur in het midden en hoog segment leggen de lat en (kwaliteits)eisen aan onze producten erg hoog. De Welmer-lijn sluit hier naadloos op aan.
 
Nadat wij onze top 20 relaties een gepersonaliseerde schrijfmap als kerstgeschenk hebben gegeven zijn wij inmiddels een spaaractie gestart. Bij iedere 100 euro omzet, sparen onze klanten automatisch punten, die eenvoudig omgezet kunnen worden in de mooie lederen producten van Welmer.
 
Zo krijgen onze klanten naast de kwaliteit die ze van onze producten gewend zijn, ook een kwalitatief hoogwaardig cadeau, dat desgewenst gepersonaliseerd kan worden.
 
Hierdoor binden wij klanten aan ons en aan Welmer. Tevens door de goede samenwerking is dit een succesvolle actie!
 
Helen Delmee
 
 
 
Business Spirals
Co Creators
 
Toen ik Welmer voor de eerste keer ontmoette, inspireerde hij mij meteen. Mensen met écht gevoel voor kwaliteit en mooie materialen spreken mij aan.
 
Je merkt in de omgang met Welmer dat ondernemen in zijn bloed zit; hij stelt de klant centraal, luistert scherp naar onze wensen en voegt zelf ideeën toe. Daarbij is Welmer zeer stipt in het nakomen van gemaakte afspraken.
 
Onze relaties waren echt verrast met de leren cadeaus die we bij Welmer hebben laten maken. Dat is prettig geven!
 
Arjen Provoost
 
 
 
KFN
 
"Als organisatie gaan wij voor kwaliteit en duurzaamheid en dat zien wij ook graag terug in onze relatiegeschenken. De kwaliteit, het maatwerk en 'personal touch' bij Welmer gaf voor ons de doorslag. Zelfs kleine hoeveelheden die eventueel nog gepersonaliseerd kunnen worden zijn mogelijk; prima!"
 
Renske Onland
 
 
 
ROC ASA (Regionaal Opleidingen Centrum Utrecht)
 
Welmer is als zijn eigen business. Betrokken ondernemer met balans tussen identiteit, zakelijkheid, betrokkenheid en een personal touch. Tel daarbij de schitterende producten op en je hebt een pracht business. Het is fijn zaken doen met Welmer.
 
Harro Bosma
 
 
 
Bas Haarstudio
 
Bas Haarstudio bestond in januari 2005 precies 5 jaar. Elk jaar geven wij als kapsalon, tijdens kerst, aan iedere klant een klein geschenk. Kerst 2004 moest in het teken staan van ons eerste jubileum. Ik dacht aan iets speciaals, iets blijvends en Welmer kon mijn wens in vervulling laten gaan. We kregen heel veel goede reacties op de prachtige leren sleutelhanger met ons logo. Welmer werkt zoals afgesproken en komt na wat hij heeft beloofd.
 
Bas Grotenhuis
 
 
 
J.G. van den Pol Holding B.V.
 
Welmer is een slimme jongen met slimme ideeën en een klantgerichte visie (kortweg een ondernemer in wording). Het voelt alsof geen enkele moeite teveel is en dat is natuurlijk altijd prettig! Ook het meedenken met het oplossen van problemen wordt zeer op prijs gesteld. Maar vooropgesteld vind ik zijn beleefde manier van omgang het meest aangenaam. En natuurlijk ook niet onbelangrijk levert Welmer mooie producten.
 
Jack van den Pol
 
 
 
Rechtsom Academy
 
Als vader trots op de oudste zoon. Hij werd zichzelf en volgde zijn hart, zijn droom. Altijd volgde hij zijn bedoeling. Soms in verwarring maar altijd in een zekere koers naar waar hij wil zijn. Het willen opbouwen van een eigen bedrijf, was al op vroege leeftijd duidelijk, in zijn tijd en op zijn manier. Steeds zoekend naar zingeving en kwaliteit! Creatieve vormgeving voor de ander, zijn klant.
 
Voor de Rechtsom Academy een welkome aanvulling in concrete ondernemerszin. De producten van Welmer zijn voor ons een krachtige en expressieve ondersteuning.
 
Loet Schoonhoven
Welkom Producten Welmer Klanten Contact Kopen Voorwaarden Sitemap